diumenge, 9 de març del 2014

Activitat

Activitat


L’activitat que he pensat per aquest bloc de tecnologia i discapacitat consisteix en una visita a la Universitat de Lleida, al Grup de Recerca en Interacció Persona Ordinador i Integració de Dades, i activitats complementàries. Els objectius principals d’aquest grup interuniversitari són la docència, la investigació i les tecnologies de transferència relacionades amb la interacció Persona-Ordinador. 

A mitjans de la dècada dels 80, quan la majoria de professionals relacionats amb les noves tecnologies  es centraven en la tecnologia en si, aquest grup pensava que la clau de l’èxit estava utilitzant la tecnologia i sobretot que aquesta ha de ser accessible a tots, i aquí és on van centrar els seus esforços. Amb aquestes preocupacions l’any 1991, la Universitat de Lleida va fundar aquest grup d’investigació que actua bàsicament en aspectes de disseny, implementació i avaluació de sistemes interactius per l’ús de persones.

Degut a la gran importància de la seva tasca, l’activitat consistiria en una visita a les seves instal·lacions. Els alumnes podrien veure com treballen, amb quines eines, quins resultats extreuen, algun programa ja dissenyat i programat i fins i tot, intentar d’utilitzar-lo. Al finalitzar la visita, els alumnes, de manera individual, hauran de redactar i emplenar un petit treball sobre la visita que es pot trobar al material didàctic de l'alumnat. També hauran de fer una exposició oral a classe, en grup, sobre algun contingut relacionat amb la visita, o la tecnologia i la discapacitat en general que els sigui del seu interès. Per fer aquesta activitat, primer hauran d'escollir el tema del qual parlaran, amb l'acceptació del/la professor/a. Posteriorment hauran de tenir un suport digital realitzat amb programari lliure tipus Prezi (veure detalls en material didàctic de l'alumnat i seqüenciació).







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada